Campfire, sleepover, friends!
Door: TessaLouise
Blijf op de hoogte en volg Tessa
31 Oktober 2011 | Canada, Beamsville
Donderdagmiddag om 12 uur zijn we naar Campfire gegaan wat een uur of 3 rijden was. Onderweg natuurlijk even gestopt bij Tim Hortons voor een Cafe Mocha en daarna weer gezellig verder kwebbelen met Eleanor, Susan en Jordana. Hoe verder we reden, hoe leger het landschap werd. We waren echt in de middle of nowhere! Eenmaa; aangekomen renden we naar de cabins om een mooi plekje te bemachtigen. We wilden eigenlijk alle bedden tegen elkaar schuiven zodat we een giant bed hadden met z'n zessen (ook met Mallory en Leonie) maar helaas waren de bedden aan de grond vast gemaakt. Die avond hebben we na het eten een film gekeken en daarna in een andere cabin een keiharde dance party gehad met wat mensen! :D Het was echt zo grappig, en de leiding vond het allemaal prima. Op een gegeven moment moest het natuurlijk stil zijn dus toen zijn we ons bed in gedoken en heb ik heerlijk geslapen.De volgende dag hadden we ontzettend veel lol (met z'n zessen) en gingen we hiken in een mooi bos. Heb de hele weg dubbel gelegen van het lachen! Die avond keken we eerst Up en daarna Poseidon, maar omdat ik ze allebei al gezien had en ontzettend moe was heb ik (en nog wat anderen ook trouwes) tijdens beide films geslapen. (het eten van die avond was trouwens echt HEERLIJK!) De volgende dag hadden na een ontzettend lekker (en groot!) ontbijt allemaal een taak om schoon te maken/op te ruimen etc. Na een 3/4 uur lange rit waren we eindelijk weer in Beamsville, waar Eleanor en Susan met mij en Jordana meegingen naar huis voor een sleepover! 's Avonds zijn we naar Mallory's huis (waar Leonie verblijft) gegaan en hebben we de hot tub daar maar even uitgeprobeerd! Daarna een gedeelte van de film I am number 4 gekeken (eng, maar goed!) en toen zijn we mt z'n 4en weer naar Jord's huis gegaan. We waren allemaal zo moe dus we zijn allemaal gelijk gaan slapen.
De volgende dag was het zondag dus gingen we naar de kerk. We waren zo ontzettend moe dat het lastig was om wakker te blijven tijdens de dienst. 's Middags gingen we naar een andere kerk zodat we wat andere vrienden van El&Jord konden ontmoeten. We gingen er met de auto heen, Eleanor reed. Het is zo raar om iemand van 17 te zien autorijden! Maar ze kan het prima. Na de middagdienst gingen Susan en Eleanor weer naar huis. 's Avonds heb ik echte amerikaanse burgers gegeten (van zo'n enorme grill die ze daar ongeveer allemaal hebben buiten, om paps even jaloers te maken.:D ) JUM!
Oh, time's almost up! Vanochtend hebben we lekkere Canadese koekjes gemaakt tijdens Canada class, zo lekker! Ik zit nog steeds vol.
Vandaag is het Halloween maar omdat Jordana's nichtje jarig is (dochter van haar oudste zus) gaan we daar naartoe! Hun familie is echt geweldig, dus dat word vast heel gezellig!
Oh, daar gaat de bel en komen de announcements! Bye!
01 November 2011 - 10:48
Lotte:
Oh ik ben wel jaloers op je!!!