Niagara Falls! - Reisverslag uit Beamsville, Canada van Tessa Jonge - WaarBenJij.nu Niagara Falls! - Reisverslag uit Beamsville, Canada van Tessa Jonge - WaarBenJij.nu

Niagara Falls!

Door: TessaLouise

Blijf op de hoogte en volg Tessa

01 November 2011 | Canada, Beamsville

Vandaag was een geweldige dag! Allereerst mocht ik vanochtend uitslapen, dat wil zeggen, om 8 uur i.p.v. half 7 opstaan. Lekker ontbeten met een geroosterde blueberry bagel met cinnamon en sugar (bijna dagelijks ontbijt, jummie!) en toen werd ik opgehaald van huis om richting de carpool plaats te gaan vanwaar we gezamelijk zouden vertrekken naar de Falls. We zaten gezellig bij Miss. Walters in de auto en probeerden ons enigzins voor te stellen hoe het eruit zou gaan zien! Op een gegeven moment zag ik boven de verkeersborden de waarschuwing ' last exit before U.S.A.' staan. YIHAA! Die laatste afrit moesten we hebben. We hebben daar een mooie wandeling langs de rivier die na de Falls komt gemaakt, wauw wat een mooie natuur! Maar het echte hoogtepunt kwam daarna... We reden een stukje verder met de auto en plotseling zagen we ze, eerste de Amerikaanse (Amerika zagen we aan de overkant! :D ) en toen de Canadese, de Niagara Falls! Wauw mooi! We hebben er wel een aantal uur rondgelopen, onder gelopen (! achterlangs de waterval, via een tunnel) en langsgelopen, a la Chinese toerist *kliek kliek, piectuure!* ! Ik kon maar niet stoppen met foto's maken. Omdat de CN tower zo'n tegenvaller was vanwege het weer gingen we de Skylon tower op, waar je uitkeek op de watervallen en de omgeving. Ontzettend mooi! Het is zo raar om daar dan opeens te staan, op een punt wat iedereen wel kent maar weinigen echt hebben gezien, en jij voelt de spetters van zo'n gigantische waterval op je gezicht, veegt ze van de lens van je camera.. wauw. :D Na deze geweldige ervaring waren we allemaal behoorlijk uitgeput maar het avontuur was nog niet afgelopen! Miss. Walters nam ons mee voor wat sight-seeing, waaronder Costco! Een enorme supermarkt/gamma achtige winkel met alleen maar grote verpakkingen eten/dingen etc. Heeeeel Amerikaans! In de auto hebben we gezellig gekletst over de verschillen en overeenkomsten tussen Canada en Nederland. Om ong. 5uur/half 6 was ik weer thuis. Moe, een paar souvenirs en heel veel ervaring rijker!

• 02 November 2011 - 06:53

Eva:

Ooooh I'm almost jealous! ;) Zal thuis ff de foto's kijken die je erbij hebt gezet. (Nu eerst op een na laatste dagje coschap Neuro.)

Liefs!

• 02 November 2011 - 16:47

Esmé:

wat een prachtige foto's
    ik wist niet dat het echt ZO mooi was

• 03 November 2011 - 06:57

Eva: