Final countdown - Reisverslag uit Steenwijk, Nederland van Tessa Jonge - WaarBenJij.nu Final countdown - Reisverslag uit Steenwijk, Nederland van Tessa Jonge - WaarBenJij.nu

Final countdown

Door: TessaLouise

Blijf op de hoogte en volg Tessa

20 Oktober 2011 | Nederland, Steenwijk

Een lekker warme winterjas, muts, handschoenen? check. Vliegticket(s)? check. Schoolboeken (!) ? check. De laatste uren zijn aangebroken, over ong. 5 uur ben ik onderweg naar Zwolle. Vanaf school vertrekt ik daar met de bus naar Düsseldorf vervolgens mag ik daar ongeveer een halve dag wachten en om 14.40 vertrekt ons vliegtuig naar.. SCHIPHOL! Jaja.. na een tussenstopje (van ong. 2 uur) stappen we in een Boeing 777 en begint het echte werk, een zit van zo'n 8 uur richting Toronto. Maar het is nog niet zo ver, eerst alle papieren en koffers e.d. op orde maken. Ik heb de grootste maten koffers die toegestaan zijn en zit zo'n 7 kilo over het maximum dus dat wordt nog even flink uitzoeken! Maar.. WE HEBBEN ER ZIN IN!

• 20 Oktober 2011 - 18:27

Hanneke:

Hey Tessa, wat leuk om te lezen! En wat grappig dat jullie naar Schiphol vliegen! Haha, ik snap het nooit als dat soort routes de goedkoopsten blijken! Zo (ver) om! Maar heel veel plezier gewenst daar in Canada en een veilige vlucht! Groetjes, Hanneke

• 20 Oktober 2011 - 19:00

Eva:

Joehoeeee! Heeeeel veel plezier, zussie! Wow, mijn jongste zusje naar Canada... :-O Wel een beetje voorzichtig zijn, hè?! ;-) Liefs!! Eva

• 20 Oktober 2011 - 19:48

Irene:

Chicka. Waarom ga je niet gelijk naar Schiphol? Ik ga je wel stalken op waarbenjij.nu, hoor!

• 20 Oktober 2011 - 20:22

Maaike:

Zo vroeg weg en dan een halve dag wachten, en vervolgens terug naar Nederland vliegen.. Uhuh ;)

Maar ik ga je elke dag een kaartje sturen ;)

• 21 Oktober 2011 - 10:40

Florian: