I made it!
Door: TessaLouise
Blijf op de hoogte en volg Tessa
21 Oktober 2011 | Canada, Beamsville
Slaap lekker allemaal!
P.S. Ze hebben hier een puppy van 10 weken, sooooooo cute!
22 Oktober 2011 - 05:55
Maaike:
Goed om te horen Tessie! Raar idee dat je aan de andere kant van de wereld zit, maar fijn dat je het nu al zo naar je zin hebt! -
22 Oktober 2011 - 06:23
Esmeeee :) <3:
Heee lieverd,
ooooh wat gaaaaf!
nu ben je opeens echt super ver weg, haha
wauw klinkt echt geweldig, leuk dat de mensen leuk zijn :)
iieh wat voor puppy?
het is hier nu 8.22u!
Fijne dag!
knuffelll
22 Oktober 2011 - 07:40
Annemarijn:
Leuk Tessa! Maak er een super gave tijd van! Dit is iets wat je de rest van je leven echt niet meer vergeet! -
22 Oktober 2011 - 08:02
Eva:
Fijn dat je veilig bent aangekomen en zo warm bent onthaald!! Have fun!
En een aai voor... was 't nou Bentley??
Liefs!
Eva -
22 Oktober 2011 - 10:45
Jacquelien:
Veel plezier! Over twee weekjes zit ik naast je. Dan vertrekken wij weer terug naar Amerika :)!
Doegg -
22 Oktober 2011 - 11:29
Marchelle & Irene:
JA! Wat gaaf! Goed om te horen dat je veilig bent geland. Even interessante info: de zon schijnt hier. Maar het is wel koud. Hoe is het weer daar?
Ga je snel even foto's maken van het huis, de mensen, de puppy, de paarden, de rest? We zijn vet benieuwd!
JEEJ!
Love you! -
22 Oktober 2011 - 12:51
Tako:
Dat klinkt allemaal goed zeg!
Maak er wat moois van daar en vooral veel genieten hè.
Ik hoorde van een collega die er pas was dat de natuur overweldigend is. Pas op de beren! -
22 Oktober 2011 - 12:57
Mama:
Lieve Tess,
Wat geweldig dat je veilig, heelhuids en met alle koffers aangekomen bent. Vannacht zeiden pap en ik: ons meisje hangt nu ergens in de lucht boven de oceaan! AAARGH! We zijn heel blij dat je weer met beide benen op de grond staat; ook al is die grond ver bij ons vandaan. Goed te horen dat je zo warm onthaald bent. Als ik het zo lees moeten we nu al gaan bidden dat je wel terug wilt komen?! Liefs, mam