The first day...
Door: TessaLouise
Blijf op de hoogte en volg Tessa
22 Oktober 2011 | Canada, Beamsville
Vandaag heb ik lekker uitgeslapen, en ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog niet echt last hebt van een jetlag, gelukkig! Het is raar om te bedenken dat het bij jullie nu al ongeveer weer bedtijd is, en ik hier nog een hele middag/avond heb! Vanochtend ben ik even Hamilton in geweest met Jordana en Miss V. (mijn host-mom!) en het was erg gezellig! We hebben brood gehaald bij een Nederlandse bakker ('the Canadians don't know how to make bread' ) hebben wat boodschapjes gedaan en een filmpje gehaald voor vanavond. Ook heb ik mijn eerste Canadese dollars gepint! Mijn portemonnee is te klein, zulke grote flappen zijn het! Inmiddels heb ik de alle zussen ontmoet (dat zijn er 6!) en broer (de enige) ontmoet. Het is zo'n leuk gezin, ik vind het geweldig om naar al hun gekwebbel te luisteren, die gezellige drukte. Ik word erg verwend met biscuits, cocoscake en donuts! De zelfgemaakte biscuits diende als ontbijt (lijken op scones) en een donut als lunch. Ik hoop dat jullie me nog herkennen als ik terugkom, want als dit dagelijks is zullen er heel wat kilootjes aanvliegen! Mijn host gezin heeft familie wonen in Nederland waar ze ook op bezoek gaan af en toe, dus weten al het een en ander van de gewoontes en gebruiken. Miss V. vroeg of ik thuis ook elke avond aardappels en een gehaktbal eet en vertelde dat dat hier zeker geen dagelijks kost is. Gelukkig is dat niet het geval bij ons thuis en lust ik ongeveer alles dus de sausages van vanavond worden vast om van te smullen! Morgen in de kerk zal ik waarschijnlijk wat vrienden ontmoeten van Jordana en waarschijnlijk zie ik dan ook weer nog wat anderen van de Hamiltongroep die in Beamsville wonen. Maar eerst vandaag nog! Ik ga zo veel mogelijk van elke dag genieten `a la Winnie the Pooh: 'vandaag is mijn lievelingsdag' !